Direct la continutul paginii »

Flex 2000 - Folie stantabila alba opacaGalerie foto

Folie albă opacă, cu suprafața mată, care se decupează prin ștanțare în oglindă.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

13
 1. 3D Techno - Folie expandabila cu aspect de cerneala gonflabila


  3D Techno - Folie expandabila cu aspect de cerneala gonflabila - 3D Techno este un material din poliuretan pe suport de poliester, care se expandează în urma transferului termic pe textile, aspectul final este un efect 3D similar cernelurilor gonflabile. Grosimea maximă la care se poate expanda acest material este de 500 microni.

 2. Extrareflex - Folie reflectorizanta pentru nylon, piele si textile hidrofobizate


  Extrareflex - Folie reflectorizanta pentru nylon, piele si textile hidrofobizate - Folie reflectorizantă din poliuretan, cu dublu suport din poliester. Înainte de a se decupa folia, suportul de protecție (de culoare roz transparent și foarte subțire) trebuie înlăturat. Se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport din poliester.

 3. Thermoreflex - Folie reflectorizanta pentru bumbac si poliester


  Thermoreflex - Folie reflectorizanta pentru bumbac si poliester - Folie reflectorizantă din poliuretan. Folia se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport din poliester. Suportul se îndepărtează după răcire.

 4. Stripflock - Folie catifelata


  Stripflock - Folie catifelata - Folie din PVC cu suprafața catifelată, pentru inscripționat materiale textile obișnuite, nesiliconate. Folia se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.

 5. PS Film extra - Follie pentru nylon, piele si textile hidrofobizate


  PS Film extra - Follie pentru nylon, piele si textile hidrofobizate - Folie opacă subțire din poliuretan, cu suport din poliester adeziv. Se comportă foarte bine la aplicații cu o grafică dificilă sau litere mici. Folia se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.

 6. PS Film lumen - Folie fotoluminiscenta


  PS Film lumen - Folie fotoluminiscenta - Folie albă lucioasă fotoluminiscentă din poliuretan, pentru decupare pe cutter plotter. Folia este albă pe timp de zi (când se încarcă la lumină), iar pe timpul nopții devine verzuie și luminează strălucitor în întuneric, atrăgând toate privirile. Se decupează în oglindă, iar ...

Vezi Flex 2000 - Folie stantabila alba opaca in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL