Direct la continutul paginii »

PS Film lumen - Folie fotoluminiscentaGalerie foto

Folie albă lucioasă fotoluminiscentă din poliuretan, pentru decupare pe cutter plotter.

Folia este albă pe timp de zi (când se încarcă la lumină), iar pe timpul nopții devine verzuie și luminează strălucitor în întuneric, atrăgând toate privirile.
Se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport adeziv. Suportul se îndepărtează la cald.

Sfat: după ce decupați folia, așezați-o cu suportul pe platanul inferior al presei, încălzit în prealabil timp de 7-8 secunde. Prin încălzire, suportul adeziv al foliei se înmoaie, astfel încât puteți decola surplusul de material mult mai ușor, în unele situații chiar dintr-o singură mișcare (în funcție de mărimea literelor și complexitatea graficii decupate).

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

33
 1. Videoflex Moda Fashion - Folie pentru bumbac si poliester


  Videoflex Moda Fashion - Folie pentru bumbac si poliester - Folie pentru aplicații din domeniul modei, pentru inscripționat materiale textile obișnuite, nesiliconate. Folia transparentă și cea transparent sidefată sunt din PVC, în timp ce restul sunt din poliuretan. Folia se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.

 2. PS Film metallic - Folie oglinda argintie/aurie


  PS Film metallic - Folie oglinda argintie/aurie - Folie subțire din poliuretan cu efect metalic, cu suport din poliester adeziv, creată pentru aplicații din domeniul modei. Se comportă foarte bine la aplicații cu o grafică dificila sau litere mici, pe materiale obișnuite, nesiliconate. Se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ...

 3. PS FILM - folie cu suport adeziv pentru bumbac si poliester


  PS FILM - folie cu suport adeziv pentru bumbac si poliester - Folie opacă din poliuretan, mai subțire decât Videoflexul, cu suport din poliester adeziv. Se comportă foarte bine la aplicații cu o grafică dificilă sau litere mici. Folia se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.

 4. Extrareflex


  Extrareflex - Folie reflectorizantă din poliuretan, cu dublu suport din poliester. Înainte de a se decupa folia, suportul de protecție (de culoare roz transparent și foarte subțire) trebuie înlăturat. Se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport din poliester.

 5. Stripflock - Folie catifelata


  Stripflock - Folie catifelata - Folie din PVC cu suprafața catifelată, pentru inscripționat materiale textile obișnuite, nesiliconate. Folia se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.

 6. 3D XPD - Folie expandabila pentru bumbac si poliester


  3D XPD - Folie expandabila pentru bumbac si poliester - 3D XPD, noua folie pentru inscripționări textile de la Siser, este un material care se umflă la căldură rezultată în urma transferului termic. Inscripționările textile prin transfer termic ajung astfel la un alt nivel: grafici ieșite în relief, plăcute la atingere și inedite ca și ...

Vezi PS Film lumen - Folie fotoluminiscenta in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL