Direct la continutul paginii »

Fisier liniar metalic cu capac pentru carti de vizita, ROLODEX - negruGalerie foto


Se foloseste pentru pastrarea si organizarea cartilor de vizita.
Confectionat din metal cu capac din plastic transparent.
Contine carduri Rolodex si index A-Z.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

8
 1. Rezerve index A-Z, 67 x 102mm, 24buc./blister, ROLODEX


  Rezerve index A-Z, 67 x 102mm, 24buc./blister, ROLODEX - Rezerve pentru fisier carduri de adrese si carti de vizita. Dimensiuni: 67 x 102 mm. Model: index pentru carti de vizita. Ambalare: 24 buc/set.

 2. Suport agrafe, ROLODEX Wood & Metal - lemn cires/metal negru


  Suport agrafe, ROLODEX Wood & Metal - lemn cires/metal negru - Setul Wood and Metal o combinatie de lemn si metal confera biroului un stil unic. Aceasta linie de accesorii este alegerea perfecta pentru un birou elegant. Disponibil in doua culori cires/metal negru si lemn negru/metal cromat.

 3. Suport cub hartie, ROLODEX Wood & Metal - lemn cires/metal negru


  Suport cub hartie, ROLODEX Wood & Metal - lemn cires/metal negru - Setul Wood and Metal o combinatie de lemn si metal confera biroului un stil unic. Aceasta linie de accesorii este alegerea perfecta pentru un birou elegant. Disponibil in doua culori cires/metal negru si lemn negru/metal cromat.

 4. Fisier rotativ cu capac - 500 carduri 57 x 102mm pentru adrese, ROLODEX - negru


  Fisier rotativ cu capac - 500 carduri 57 x 102mm pentru adrese, ROLODEX - negru - Se foloseste pentru pastrarea card-urilor cu nume, adrese, nr de tel. si liste clienti. Contine folii si index A-Z. Dimensiune: 57 x 102 mm. Capacitate: 500 card-uri. Fabricat din polistiren rigid.

 5. Fisier rotativ pentru 400 carti de vizita 57 x 102mm, ROLODEX - cromat


  Fisier rotativ pentru 400 carti de vizita 57 x 102mm, ROLODEX - cromat - Se foloseste pentru pastrarea cartilor de vizita. Index separator A-Z din carton superlucios. Intr-o singura folie se pot pastra 2 carti de vizita. Dimensiune: 57x102 mm. Capacitate: 400 card-uri. Fabricat din polistiren rigid.

 6. Fisier rotativ - 500 carduri 57 x 102mm pentru adrese, ROLODEX - cromat


  Fisier rotativ - 500 carduri 57 x 102mm pentru adrese, ROLODEX - cromat - Se foloseste pentru pastrarea card-urilor cu nume, adrese, nr de tel. si liste clienti. Index separator A-Z din carton superlucios. Dimensiune: 57 x 102 mm. Capacitate: 500 card-uri. Fabricat din polistiren rigid.

Vezi Fisier liniar metalic cu capac pentru carti de vizita, ROLODEX - negru in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL