Direct la continutul paginii »

Fisier rotativ - 500 carduri 57 x 102mm pentru adrese, ROLODEX - cromatGalerie foto


Se foloseste pentru pastrarea card-urilor cu nume, adrese, nr de tel. si liste clienti.
Index separator A-Z din carton superlucios.
Dimensiune: 57 x 102 mm.
Capacitate: 500 card-uri.
Fabricat din polistiren rigid.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Fisier liniar cu capac VIP V pentru 200 carti de vizita 67 x 102mm, ROLODEX - negru


  Fisier liniar cu capac VIP V pentru 200 carti de vizita 67 x 102mm, ROLODEX - negru - Se foloseste pentru pastrarea cartilor de vizita. Index separator A-Z din carton superlucios. Intr-o singura folie se pot pastra 2 carti de vizita. Dimensiune: 57x102 mm. Capacitate: 200 card-uri. Fabricat din polistiren rigid.

 2. Rezerva metalica SCHNEIDER Express 775M, pt. K20, Klick-Fix, Loox - negru


  Rezerva metalica SCHNEIDER Express 775M, pt. K20, Klick-Fix, Loox - negru - # Corp metalic argintiu. # Se recomanda pentru pixurile: K20 si Klick-Fix. # Varf mediu. # Ambalare : 10 buc / cutie.

 3. Pix plastic cu mecanism, clip metalic, SCHNEIDER K15 - negru


  Pix plastic cu mecanism, clip metalic, SCHNEIDER K15 - negru - # Corp subtire cu clema metalica. # Reincarcabil cu rezerva metalica buro 575. # Ambalare : 50 buc/cutie.

 4. Fine Liner 0.8 mm, SCHNEIDER Xpress - negru


  Fine Liner 0.8 mm, SCHNEIDER Xpress - negru - Corp din rubber grip si clip din metal. Extremitatile in culoarea scrierii. Scriere comfortabila datorita corpului integral din rubber grip si curgerii usoare a cernelii. Poate fi lasat fara capac 2-3 zile fara sa se usuce cerneala. Varf : 0,8 mm. Ambalare : 10 buc/cutie.

 5. Roller cu cerneala 0,6mm ball point, SCHNEIDER Xtra Document - rosu


  Roller cu cerneala 0,6mm ball point, SCHNEIDER Xtra Document - rosu - # Cerneala pigmentata care nu difuzeaza in apa. # Corp din plastic si clip metalic. # Varf mediu de 0,6 mm din otel inoxidabil. # Culorea de scriere este indicata pe capac si pe extremitati. # Scriere performanta si perfect controlata datorita regulatorului de cerneala inclus. # Fereastra pentru vizualizarea ...

 6. Stilou Base kid SCHNEIDER ( tip A incepator) - bleu/bleumarin


  Stilou Base kid SCHNEIDER ( tip A incepator) - bleu/bleumarin - Rubber grip, profilat pentru pozitia corecta de scriere. Capac si corp cu eticheta pentru nume. Capacul si extremitatile cu design care impiedica rostogolirea. Corpul stiloului de culoare translucenta pentru vizualizarea nivelului de cerneala. Patron cu cerneala albastra inclus.

Vezi Fisier rotativ - 500 carduri 57 x 102mm pentru adrese, ROLODEX - cromat in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL