Direct la continutul paginii »

Curs Initiere Autocad Revit ArhitectureGalerie foto

Aceast curs pune la dispozitia firmelor de arhitectură informatiile si cunostintele necesare acestora in vederea proiectarii si elaborării documentatilor tehnice aferente proiectelor intr-un timp cat mai scurt, in scopul vizualizarii cu acurateţe ca mod mai bun de comunicare si in scopul simularii comportarii reale a cladirii pentru a intelege mult mai bine costurile.

Descrierea firmei:

Suntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele CAD atat din cadrul birourilor de arhitectura si marilor institutii proiectare industrial, cat si din cadrul micilor companii din domeniul topografiei si geodeziei.

Aceasta optimizare o realizam printr-o analiza si consiliere atenta la achizitia licentelor software si a echipamentelor hardware, prin instruirea personalului dar cel mai important prin gestionarea eficienta a resurselor CAD dintr-o companie in scopul exploatarii maxime a acestora, CADWARE Engineering fiind o companie specializata in CAD Management.

Instructorii CADWARE Engineering sunt pregatiti permanent de catre producatorii de software CAD. Anual, inainte ca o noua versiune sa fie lansata, instructorii sunt instruiti astfel incat viitorii utilizatori sa poata beneficia de toate facilitatile tehnice incluse in aceste aplicatii inca de la lansare.

CADWARE Engineering este Autodesk Authorized Traning Center (ATC) ceea ce permite instruirea si certificarea cursantilor pentru aplicatiile:

• Revit Arhitecture
• AutoCAD Civil 3D
• AutoCAD Raster Design
• AutoCAD Mechanical
• AutoCAD Inventor
• AutoCAD si AutoCAD LT

CADWARE Engineering asigura cursuri la sediul sau din Bucuresti, punand la dispozitie toate dotarile necesare. Programa acestor cursuri cuprinde atat notiuni teoretice cat si practice, notiuni adaptate fiecarui nivel de cunoastere a aplicatiilor.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Cadware Engineering SRLSuntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele CAD atat din cadrul birourilor de arhitectura, a firmelor de proiectare infrastructura si marilor institutii de proiectare industriala cat si din cadrul micilor companii din domeniul topografiei si geodeziei. Aceasta optimizare o realizam printr-o analiza si consiliere atenta la achizitia licentelor software si a echipamentelor hardware, prin instruirea personalului dar cel mai ...

191
  1. Curs Initiere AutoCAD


    Curs Initiere AutoCAD - Participarea la cursuri specializate are implicatii directe atat in productivitatea unui angajat prin reducerea timpilor de predare a proiectelor cat si in motivarea acestuia prin prestigiul asigurat de o diploma recunoscuta international. Acest curs descrie principalele functii si tehnici pentru ...

Vizualizare profil companie: Cadware Engineering SRL