Direct la continutul paginii »

Curs Initiere AutoCADGalerie foto

Participarea la cursuri specializate are implicatii directe atat in productivitatea unui angajat prin reducerea timpilor de predare a proiectelor cat si in motivarea acestuia prin prestigiul asigurat de o diploma recunoscuta international.

Acest curs descrie principalele functii si tehnici pentru crearea, editarea si tiparirea desenelor 2D cu programul AutoCAD.

Cursul este dedicat noilor utilizatori ai aplicatiilor AutoCAD si AutoCAD LT.

CADWARE Engineering este Autodesk Authorized Traning Center (ATC) ceea ce permite instruirea si certificarea cursantilor pentru aplicatiile:

• Revit Arhitecture
• AutoCAD Civil 3D
• AutoCAD Raster Design
• AutoCAD Mechanical
• AutoCAD Inventor
• AutoCAD si AutoCAD LT

CADWARE Engineering asigura cursuri la sediul sau din Bucuresti, punand la dispozitie toate dotarile necesare. Programa acestor cursuri cuprinde atat notiuni teoretice cat si practice, notiuni adaptate fiecarui nivel de cunoastere a aplicatiilor.

Date contact:
Al. Barajul Iezerului, Nr. 6A, Clădirea Cedru
Etaj 2, Sector 3, 032799, Bucureşti,
Telefon: 021 340 40 91
Fax: 031 432 99 89
www.cadware.ro

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Cadware Engineering SRLSuntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele CAD atat din cadrul birourilor de arhitectura, a firmelor de proiectare infrastructura si marilor institutii de proiectare industriala cat si din cadrul micilor companii din domeniul topografiei si geodeziei. Aceasta optimizare o realizam printr-o analiza si consiliere atenta la achizitia licentelor software si a echipamentelor hardware, prin instruirea personalului dar cel mai ...

790
Firma Cadware Engineering SRL nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: Cadware Engineering SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: initiere autocad 2012; CURS AUTOCAD 2012; cursuri autocad; cursuri autocad bucuresti; download curs autocad 2011; cursuri autocad download; curs AutoCAD 2010 bucuresti; download curs autocad; curs autocad 2011; auto cad 2011 download; cursuri acad bucuresti 2011; autocad; lectii autocad 2011; initiere program autocad 2011; initiere autocad 2010;