Direct la continutul paginii »

Compas + creion, pentru copii, WESTCOTT Microban - culori asortateGalerie foto

# Compas cu creion. # Ambalat in blister. 4 culori asortate

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

6
 1. Foarfeca cu varf rotund, 130 mm, WESTCOTT Microban Kids- culori asortate


  Foarfeca cu varf rotund, 130 mm, WESTCOTT Microban Kids- culori asortate - Foarfeca cu varf rotund WESTCOTT Microban Kids. Foarfeca cu varf rotund si maner din plastic, pe lama nu se lipsesc materialele cu adeziv. Ambalare: in blister (24 buc/ display). Lungime: 130 mm. Garantie: 5 ani. Culoare: asortate.

 2. Radiera rotunda, din cauciuc color, WESTCOTT Microban - culori asortate


  Radiera rotunda, din cauciuc color, WESTCOTT Microban - culori asortate - # Radiera din 2 parti cu forma rotunda. # Culori asortate # Display cu 24 buc. in 4 culori asortate.

 3. Radiera alba retractabila in suport plastic cu perie+3 rezerve, WESTCOTT Microban - culori asortate


  Radiera alba retractabila in suport plastic cu perie+3 rezerve, WESTCOTT Microban - culori asortate - # Radiera retractabila in suport plastic cu perie. # Include o radiera de rezerva. # Ambalare: blister. # Culori: asortate

 4. Radiera ovala, din cauciuc color, WESTCOTT Microban - culori asortate


  Radiera ovala, din cauciuc color, WESTCOTT Microban - culori asortate - # Radiera din 2 parti cu forma ovala. # Culori asortate # Display cu 24 buc. in 4 culori asortate.

 5. Rezerva pentru cutter automat SpeedPak, 10 buc./set


  Rezerva pentru cutter automat SpeedPak, 10 buc./set - Rezerva pentru cutter automat SpeedPak. Rezerva pentru cutter automat cu lama din titan. Ambalare: 10 buc./set.

 6. Cutter metalic cu lama retractabila automat, CLAUSS SpeedPak


  Cutter metalic cu lama retractabila automat, CLAUSS SpeedPak - Cutter metalic cu lama retractabila automat CLAUSS SpeedPak. Cutter metalic cu lama retractabila automata din metal cu grip cauciucat si lama retractabila din titan.

Vezi Compas + creion, pentru copii, WESTCOTT Microban - culori asortate in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL