Direct la continutul paginii »

Radiera alba retractabila in suport plastic cu perie+3 rezerve, WESTCOTT Microban - culori asortateGalerie foto

# Radiera retractabila in suport plastic cu perie. # Include o radiera de rezerva. # Ambalare: blister. # Culori: asortate

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

8
 1. Radiera ovala, din cauciuc color, WESTCOTT Microban - culori asortate


  Radiera ovala, din cauciuc color, WESTCOTT Microban - culori asortate - # Radiera din 2 parti cu forma ovala. # Culori asortate # Display cu 24 buc. in 4 culori asortate.

 2. Rezerva pentru cutter automat SpeedPak, 10 buc./set


  Rezerva pentru cutter automat SpeedPak, 10 buc./set - Rezerva pentru cutter automat SpeedPak. Rezerva pentru cutter automat cu lama din titan. Ambalare: 10 buc./set.

 3. Cutter metalic cu lama retractabila automat, CLAUSS SpeedPak


  Cutter metalic cu lama retractabila automat, CLAUSS SpeedPak - Cutter metalic cu lama retractabila automat CLAUSS SpeedPak. Cutter metalic cu lama retractabila automata din metal cu grip cauciucat si lama retractabila din titan.

 4. Ulei pentru distrugatoare de documente, 250ml, DATA FLASH


  Ulei pentru distrugatoare de documente, 250ml, DATA FLASH - # Contine: Tub 250 ml ulei. # Curata si intretine cutitele distrugatoarelor de documente. # Aplicati ulei pe o coala de hartie si introduceti in distrugator.

 5. Spray curatare table albe pentru scris, 250ml, DATA FLASH


  Spray curatare table albe pentru scris, 250ml, DATA FLASH - # Contine: Spray 250 ml. # Pentru curatarea rapida si completa a tablelor magnetice. # Aplicati spray pe suprafata tablei, lasati sa actioneze cateva secunde si apoi stergeti cu o laveta uscata.

 6. Servetele umede pentru curatare table albe pentru scris, 100/tub, DATA FLASH


  Servetele umede pentru curatare table albe pentru scris, 100/tub, DATA FLASH - # Contine: Dispenser cu 100 de servetele umede. # Servetele umede pentru curatarea rapida a tablelor magnetice. # Curatati bine tabla magnetica si indepartati lichidul ramas cu un servetel uscat (de preferat DF-1813).

Vezi Radiera alba retractabila in suport plastic cu perie+3 rezerve, WESTCOTT Microban - culori asortate in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL