Direct la continutul paginii »

Circuit 2016 Chile – Insula Pastelui – Peru

Circuit 2016 Chile – Insula Pastelui – Peru


Ghicitori nerezolvate ale istoriei umanitatii

CHILE – INSULA PASTELUI – PERU

SANTIAGO DE CHILE – INSULA PASTELUI – SAN PEDRO DE ATACAMA – LIMA – CUSCO AGUAS CALLENTES – MACHU PICCHU – ANDAHUAYLILLAS – RAQCHI – PUNO TITICACA

Va invitam intr-o calatorie extraordinara in exotica America de Sud, unde vom atinge “buricul pamantului”, asa cum este denumita Insula Pastelui, care adaposteste una dintre ghicitorile nerezolvate ale istoriei umanitatii, vom strabate cel mai uscat si spectaculos desert din lume, Atacama, vom ajunge in Peru, ales ca destinatia culinara cea mai buna pentru al patrulea an consecutiv, unde vom trai o experienta de cunoastere „andina”, unica, vom pasi pe urmele enigmaticei civilizatii Tiahunacao, descoperind comorile incredibile lasate de civilizatia imperiului Inca, ajungand pana la “Orasul pierdut al incasilor”, Machu Picchu si la lacul sacru Titicaca, singurul lac navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume.

Perioada: 18.10 – 01.11.2016

ZIUA 1 / 18.10.2016: BUCURESTI – PARIS
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 12:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:55 / 15:50) si mai departe spre Santiago de Chile cu zborul KL 701 (21:05 / 10:10).
ZIUA 2 / 19.10.2016: PARIS – SANTIAGO DE CHILE
Sosire la Santiago de Chile la ora 10:10. Intalnire cu ghidul local pentru turul panoramic al capitalei Santiago de Chile, aflata pe malul raului Mapocho, la poalele vulcanului Tupungato, inalt de 6.570 m. Orasul pastreaza amintirea imperiului colonial spaniol, fapt evident mai ales in centrul orasului. Turul de oras include Palatul Prezidential, Piata Armelor cu Catedrala si vechea cladire a Postei, Muzeul National de Istorie si Casa Colonial, fosta resedinta a guvernatorului in perioada coloniala. Vom trece pe langa dealul Cerro San Cristobal, aflat in Parcul Metropolitano si vom continua cu deplasarea catre una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, Providencia, unde vom gasi o multime de magazine si restaurante. Cazare la Hotel Galerias 4* (sau similar).
ZIUA 3 / 20.10.2016: SANTIAGO DE CHILE – INSULA PASTELUI
Mic dejun. Tranfer la aeroport pentru plecarea spre Insula Pastelui, asezata intre Chile si Tahiti, la 3.700 km fata de coasta chiliana in Oceanul Pacific. Insula este considerata a fi cea mai izolata din lume si a intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in anul 1995. Insula cunoscuta si sub denumirea de “buricul pamantului” este populata de “rapa nui” (care inseamna iubitori de pace si ospitalitate), cum se numesc locuitorii acesteia si este considerata ca fiind un muzeu al pamantului care adaposteste una dintre ultimele ghicitori nerezolvate ale istoriei umanitatii: cine a realizat uriasele sculpturi “Moais“? Pana in ziua de astazi, arheologii pot face doar presupuneri. Zbor spre Insula Pastelui cu compania Lan Airlines, LA 841 (09:15 / 12:50), intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Cina si cazare la Hotel Otai 4* (sau similar).
ZIUA 4 / 21.10.2016: INSULA PASTELUI
Mic dejun. Excursie de o zi cu dejun la pachet in care vom descoperi secretele culturii Rapa Nui. Turul incepe cu vizitarea platformelor moai Ahu Akahanga, reprezentand temple nerestaurate care merita insa explorate, Ahu Akahanga fiind locul de inmormantare al primului conducator al insulelor, Hotu Matu’a. Ne indreptam apoi spre vulcanul Rano Raraku, unul dintre cele mai interesante obiective ale insulei si apoi catre Ahu Tongariki, cel mai mare monument monolitic din Polinezia de Est, o platforma uimitoare care detine 15 dintre cele mai mari statui de pe insula. Turul continua spre Te Pito o te Henua, o imensa piatra rotunda, care se presupune ca ar avea puteri magice si care, conform legendei, a fost adusa aici de catre regele Hotu Matu’a. Ultima oprire va fi pe plaja Anakena, unde ne vom putea relaxa, iar temerarii vor putea face baie in Oceanul Pacific. Cazare.
ZIUA 5 / 22.10.2016: INSULA PASTELUI – SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Santiago de Chile cu compania Lan Airlines, LA 842 (14:20 / 21:05). Cazare la Hotel Holiday Inn Airport 4* (sau similar).
ZIUA 6 / 23.10.2015: SANTIAGO DE CHILE – SAN PEDRO DE ATACAMA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Sky Airline, H2 120 (06:00 / 08:05) spre San Pedro de Atacama, centrul civilizatiei paleolitice, loc care ofera cel mai spectaculos si cel mai dramatic peisaj din Chile. Vom vizita probabil cea mai cunoscuta destinatie din aceasta zona, Valea Lunii (Moon Valley sau Valle de la Luna), localizata in Cordillera de la Sal. Aceasta vale reprezinta o atractie datorita similitudinii cu peisajul selenar si a enormului coloseum. Cazare la Hotel La Casa de Don Tomas 3* (sau similar).
ZIUA 7 / 24.10.2016: SAN PEDRO DE ATACAMA
Mic dejun. Excursie de o zi la impresionantul Salar de Atacama. Dimineata devreme ne vom indrepta spre Toconao, un orasel aflat la 2450 m altitudine, de un farmec aparte, care consta in folosirea pentru arhitectura cladirilor a lemnului de cactus. Calatoria continua cu satul Socaire, situat la o altitudine de 3218 m, care se remarca prin arhitectura sa ce are la baza piatra dura. Putinii locuitori ai acestui sat inca folosesc metodele invechite de plantare a campurilor terasate cu porumb, grau si cartofi. Ne vom indrepta apoi catre lagunele Miscani si Meniques care se afla situate la o altitudine de 4500 m, inconjurate de vulcanii cu aceleasi nume. Ajungem in cele din urma la Lacul Sarat Atacama, care are o suprafata impresionanta de 3000 km patrati. Lacul este acoperit cu un strat de cristale de sare albe ca zapada, aparute ca urmare a evaporarii apei lacului. Lacul primeste apa filtrata din raul San Pedro si din numeroasele canioane ale lantului muntos, fapt care face ca acesta sa contina cele mai mari rezerve de litiu, bor si potasiu din intreaga lume. Tot aici se afla laguna Chaxa, populata de reptile si de pasari flamingo. Intoarcere la San Pedro de Atacama pentru cazare.
ZIUA 8 / 25.10.2016: SAN PEDRO DE ATACAMA – SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre o alta atractie de top: El Tayto Geyseres, cel mai inalt camp de gheizere din lume. La rasaritul soarelui se observa inceputul activitatii aburilor – magma foarte aproape de suprafata incalzeste stancile care in contact cu izvoarele subterane produce acest fenomen. Dupa micul dejun servit la “inaltime” vom putea face baie in piscina cu apa termala. La intoarcerea spre San Pedro de Atacama, vom trece prin pitorescul sat Machuca. De asemenea, se vor face opriri pe drum pentru a fotografia peisajul, vulcanii, cactusii, flora si fauna renumitului desert. Intoarcere in San Pedro de Atacama si transfer la aeroportul din Calama pentru zborul companiei Sky Airline, H2 123 (16:05 / 18:15) spre Santiago de Chile. Cazare la Hotel Holiday Inn Airport 4* (sau similar).
ZIUA 9 / 26.10.2016: SANTIAGO DE CHILE – LIMA – CUSCO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Lan Airlines, LA 2638 (07:25 / 09:30) spre Lima si mai departe spre Cusco, capitala Provinciei Cusco, fosta capitala a Imperiului Incas, cu zborul LA 2041 (11:10 / 12:30). Tur panoramic al centrului Imperiului Incas, prilej cu care vom admira frumoasele cladiri coloniale din Piata Mare, Catedrala si Templul Soarelui numit Korikancha. In continuarea zilei ne vom deplasa in afara orasului pentru a vedea complexele arhitectonice Inca: Fortul Puca Pucara, Kenko, un templu incas cunoscut pentru altarul de sacrificii, un masiv bloc de piatra sculptat in forme misterioase, Tambomachay, baia incasilor, precum si impresionanta fortareata de la Sacsayhuamam, constructie asezata strategic pe o colina, pentru a proteja orasul, in prezent si un frumos loc de belvedere. Transfer la Hotel Unaytambo 3* (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 10 / 27.10.2016: CUSCO – AGUAS CALLENTES – MACHU PICCHU – CUSCO
Mic dejun matinal. Transfer la gara si plecare intr-o calatorie de aprox. 3 ore cu trenul spre faimoasa cetate Machu Picchu, cunoscut sub denumirea de “Orasul Pierdut al Incasilor”. Calatoria este un adevarat spectacol in sine. Lasam in urma Valea Cusco, coboram in Valea Sacra traversand in continuare peisajele salbatice ale inaltei Vai Urubamba printre abisuri spectaculoase pline de vegetatie. Se ajunge pana la statia Aguas Callentes, dupa care deplasarea continua pe un drum serpuit de 30 minute cu microbuze speciale, pana la incredibila asezare de la Machu Picchu. Orasul in stanca al incasilor este considerat o minune arhitecturala si o sursa permanenta de mistere si ipoteze, care si in prezent reprezinta una dintre marile atractii si curiozitati ale planetei, declarata oficial una dintre cele “7 minuni ale lumii moderne”. Extraordinarele ruine precolumbiene ale “Orasului Pierdut al Incasilor”, care se intind pe o suprafata de 18 kmp si care reprezinta constructiile terasate de odinioara legate intre ele prin aprox. 3.000 de trepte sunt situate intr-o zona muntoasa, intre doua varfuri, la circa 80 km nord-vest de Cusco. Vizita include un tur ghidat al cetatii, prilej cu care vom vizita Piata Principala, Turnul Circular, Ceasul Solar, Camerele Regale, Templul celor Trei Ferestre etc. Dejun in timpul vizitelor. Intoarcere la Cusco cu trenul, transfer la hotel si cazare.
ZIUA 11 / 28.10.2016: CUSCO – ANDAHUAYLILLAS – RAQCHI – PUNO
Mic dejun. Dimineata devreme, plecare spre Puno, localitate aflata pe malul Lacului Titicaca. Pe parcursul calatoriei care ne va purta peste piscuri si vai situate la altitudini de peste 4.300 m, vom vizita biserica San Pedro de Andahuaylillas, cunoscuta si sub numele de Capela Sixtina a Americii, datorita superbului plafon decorat cu aur. Drumul continua pana la punctul cel mai inalt, La Raya, pe parcurs facand o oprire la Raqchi, unde vom vizita un sanctuar Inca, o constructie spectaculoasa dedicata marelui zeu Inca Wiracocha, constructie dominata de un mare perete central, a carei baza din piatra este o mostra de fina arhitectura inca. Traseul spre Puno trece prin oraselul Pucara, in care vom descoperi alte “urme” ale incasilor. Dejun inclus pe traseu. Sosire in Puno si cazare Hotel Qalasaya 4* (sau similar).
ZIUA 12 / 29.10.2016: PUNO – TITICACA – PUNO
Mic dejun. Croaziera pe lacul sacru Titicaca, cel mai mare lac din America de Sud, situat in zona podisurilor inalte din Anzii Cordilieri, la granita dintre Peru si Bolivia, singurul lac navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume. Legenda lacului spune ca Zeul Soarelui – Inti i-a trimis aici pe Manco Capac si Mama Ocllo pentru a intemeia o noua civilizatie, iar locul unde Manco Capac si-a infipt bastonul de aur a fost numit Cusco. Vom admira insulele plutitoare populate de tribul Uros Indians, populatia preincasa, una dintre cele mai vechi civilizatii din lume, care s-a izolat in trecut pe aceste insule pentru a se putea apara de amenintarile dusmanilor. In timp, bastinasii s-au amestecat cu Aymara, uitandu-si limba, continuand insa sa pastreze nealterate o parte dintre vechile traditii. Aceste stravechi asezari ale locuitorilor lacului, cunoscuti si sub denumirea de “tribul apei”, sunt in realitate insule artificiale, construite dintr-o specie de trestie numita “totora” din care acestia isi confectioneaza atat casele, cat si barcile. Dupa o frumoasa plimbare cu barca de aprox. 2 ore vom ajunge la insula Taquile, unde vom vedea ruinele de aici, avand totodata prilejul de a-i intalni pe barbatii care croseteaza, stiut ffind faptul ca cel care croseteaza cel mai bine are cele mai mari sanse sa fie ales de o tanara fata in pragul maritisului. Dupa aceasta experienta pe legendarul lac ne vom intoarce in Puno. Cazare.
ZIUA 13 / 30.10.2016: PUNO – LIMA
Mic dejun. Transfer la aeroportul Juliaca pentru zborul companiei Lan Airlines, LA 2096 (13:15 / 14:55) spre Lima, capitala si cel mai mare oras din Peru, important centru comercial, financiar, industrial si cultural al tarii care se intinde pe malurile raurilor Lurin, Chillon si Rimac, in partea de vest a tarii, aproape de portul Xallao de la Oceanul Pacific. Transfer si cazare la Hotel Casa Andina Select 3* (sau similar).
ZIUA 14 / 31.10.2016: LIMA – AMSTERDAM
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata explorarii orasului Lima, supranumit “orasul regilor”, fondat de Francisco Pizzaro in anul 1535, metropola care s-a extins pe zone largi de desert si pe numeroase vai, fiind considerat orasul cu cel mai mare teritoriu desertic, dupa Cairo. Tur panoramic de oras care incepe cu Centrul Istoric in care vom vedea: Piata Mare, Plaza de Armas intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO, cu Palatul Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopal, Piata San Martin, Catedrala si Biserica San Francisco, renovata dupa numeroase catastrofe naturale. Turul continua in Lima moderna cu cartierele rezidentiale si comerciale, cu San Isidoro - Parcul Olivar, Miraflores - Parcul central si Parcul Iubirii, care are un mic amfiteatru si un bun punct de belvedere catre ocean. Dupa-amiaza vom vizita Muzeul de Antropologie si Arheologie, unde vom putea admira cea mai completa colectie de obiecte de imbracaminte, ceramica si podoabe din cultura Chavin, Nazca, Paracas si Mochica. Palatul care adaposteste muzeul este fosta resedinta a cunoscutului revolutionar Simon Bolivar. Optional, se poate vizita in continuare Muzeul Aurului, colectia particulara Miguel Mujica, care contine piese originale si copii ale unor piese din aur din perioada preincasa, in special din cultura Mochica, Chimu si Nasca. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 744 (21:15 / 15:30).
ZIUA 15 / 01.11.2016: AMSTERDAM – BUCURESTI
Sosire la Amsterdam la ora 15:30, de unde se pleaca spre Bucuresti cu zborul KL 1379 (20:45 / 00:30).
ZIUA 16/ 01.11.2016: BUCURESTI
Sosire pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti la ora 00:30.

TARIF: 1980 EURO + 2270 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 650 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turisti, pt. 10-14 turisti, tariful se majoreaza cu 150 usd/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Amsterdam – Santiago de Chile si Lima – Amsterdam – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Santiago de Chile – Insula Pastelui – Santiago de Chile, Santiago de Chile – San Pedro de Atacama – Santiago de Chile, Santiago de Chile – Lima – Cusco, Puno – Lima
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- transport cu vaporas pe Lacul Titicaca
- 12 nopti cazare in hoteluri de 4* si 3*
- mic dejun zilnic si dejunuri conform program
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta


TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 355 euro/pers. si pentru zborurile continentale: aprox. 370 usd/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de iesire de pe aeroporturi, in cazul in care se aplica
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 50 usd pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursiile optionale, care se rezerva si se achita din tara, se pot realiza cu un numar minim de 15 de participanti, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
- intrare Muzeul Aurului in Lima: aprox. 15 usd/pers.

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- rezervarile confirmate pe ofertele cu reducere nu vor putea fi anulate, penalizarile fiind de 100 %
- serviciile de transport si cazare achizitionate prin intermediul pachetului de servicii turistice comercializate de agentie nu sunt prestate efectiv de agentie si pe cale de consecinta sunt responsabilitatea exclusiva a prestatorului respectiv in conformitate cu dispozitiile legale locale si/sau internationale aplicabile, raspunderea agentiei cu privire la modalitatea de prestare a acestor servicii fiind exclusa in toate cazurile
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
   Contacteaza firma


Lista produse oferite de Dal Travel SRL

 1. Circuit 2016 Panama – Costa Rica – Nicaragua El Salvador – Honduras – Guatemala
  Circuit 2016 Panama – Costa Rica – Nicaragua El Salvador – Honduras – Guatemala - America Centrala, farmec si culoare PANAMA – COSTA RICA – NICARAGUA EL SALVADOR – HONDURAS – GUATEMALA PANAMA CITY – SAN JOSE – ARENAL – VIDA CAMPESIDA – RINCON DE LA VIEJA PENAS BLANCAS – GRANADA – MANAGUA – EL CUCO – JIQUILISCO – ...
 2. PASTE 2016 DUBROVNIK
  PASTE 2016 DUBROVNIK - Bijuteria Marii Adriatice PASTE DUBROVNIK “Cine cauta raiul pe Pamant, sa vina la Dubrovnik”, scria celebrul dramaturg englez George Bernard Shaw in 1929 despre Dubrovnik, bijuteria Marii Adriatice, un adevarat muzeu in aer liber inconjurat de ...
 3. Circuit 2016 CHINA Marele Circuit de Toamna
  Circuit 2016 CHINA Marele Circuit de Toamna - “O tara, doua sisteme”! C H I N A – Marele Circuit de Toamna BEIJING – XIAN – GUILIN – CROAZIERA PE FLUVIUL LI – SHANGHAI HONG KONG – MACAO “O tara doua sisteme”! Un mare stat cu o istorie de peste 5.000 de ani, China a devenit in ...
 4. Circuit 2016 NEPAL – BHUTAN – TIBET
  Circuit 2016 NEPAL – BHUTAN – TIBET - Circuit pe ‘Acoperisul lumii’ N E P A L – B H U T A N – T I B E T KATHMANDU – PATAN – PARO – THIMPU – PUNAKHA – ZHANGMU – NEW TINGRI SHIGATSE – GYANTSE – LHASA Mister, spiritualitate, oameni deosebiti si locuri de neuitat, ...
 5. Circuit 2016 Nopti albe in Moscova – Sankt Petersburg 05.07 – 11.07.2016
  Circuit 2016 Nopti albe in Moscova – Sankt Petersburg 05.07 – 11.07.2016 - Nopti albe SANKT PETERSBURG – MOSCOVA SANKT PETERSBURG – TARSKOE SELO – PAVLOVSK – PETERHOF – MOSCOVA Va invitam sa va bucurati de fenomenul astronomic unic al “belye nochi” (noptile albe), in timpul carora orasele sunt scaldate in fiecare ...
Vezi Circuit 2016 Chile – Insula Pastelui – Peru in catalogul online de produse al Dal Travel SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Dal Travel SRL


Resurse web Circuit 2016 Chile – Insula ...

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
3