Direct la continutul paginii »

Bagheta pentru restructurarea apeiGalerie foto

Apa alcalină ionizată este o adevarată revoluţie în calitatea apei. Prezenţa ionilor negativi este esenţială, şi datorită potenţialului negativ uimitor -500mV, face din apă un antioxidant mai puternic decât vitaminele A, C, E, ceai verde şi alte medicamente antioxidante cunoscute.
Funcţiile baghetei:

- poate genera ioni negativi
- poate face o apă alcalină potabilă (valoarea PH 7.8 ~
- poate purifica apa, elimină clorul rezidual
- mineralizează apa
- activează şi energizează apa potabilă
- restructurează apa din structuri moleculare de 15- 16 molecule în microstructuri de 5- 6 molecule de apă


Dar cele mai deosebite acţiuni ale baghetei, care o fac unica pe piaţă sunt :

1. ORP (Potenţialul Oxidant/Reducător sau Potenţialul RedOx) al apei a ajuns la valori de -500 mV, ceea ce înseamnă că am transformat apa într-un antioxidant foarte puternic, rezultate asemănătoare mai găsim doar la filtre de apă ce au preţuri de mii de dolari.

2. Poate genera hidrogen. Bând o apă înbogăţită cu hidrogen de această baghetă putem suprima efectiv procesul de îmbătrânire, bolile de inimă şi diabetul.

Apa alcalină ionizată este o adevarată revoluţie în calitatea apei. Prezenţa ionilor negativi este esenţială, şi datorită potenţialului negativ uimitor -500mV, face din apă un antioxidant mai puternic decât vitaminele A, C, E, ceai verde şi alte medicamente antioxidante cunoscute. Efectul ei este de stopare a radicalilor liberi şi prevenire a bolilor cardiovasculare, cancer, arteroscleroza cerebrală, diabet, scădere în greutate, constipaţie, pentru a îmbunătăţi ciclul menstrual al femeilor, tranzitul gastro-intestinal, eliminarea simptomelor menopauzei, eliminarea toxinelelor din corp.

Dupa 10 ani de validări clinice şi de urmărire de către instituţii de cea mai mare autoritate din Japonia, s-a confirmat în mod clar că apa bogată în hidrogen are un rol important în menţinerea sănătăţii şi previne apariţia a numeroase boli.

Acest tip de baghete sunt folosite în Japonia, Statele Unite ale Americii, Germania iar apa restructurată de ele este considerată ca fiind "cea mai bună apă din secolul 21."

Bagheta de apă este uşor de transportat, are greutate redusă şi foarte uşor de curăţat.Pot fi întotdeauna folosite în flacoane din plastic sau sticlă de apă, un loc unde apa potabilă va fi pregătită în orice moment. Bogată în hidrogen apa umple organismul cu antioxidanţi, organismul scăpă astfel de radicalii liberi, iar corpul beneficiază de îngrijire 24 de ore din 24, menţinându-ne tineri şi sănătoşi.

Bagheta conţine: turmalină, piatră maifan, pudră de argint, piatră pi.

Prima utilizare:

Deschideţi ambalajul, se utilizează sticle de apa (500 ml) şi un amestec de oţet şi apă (raport 1:4). Închideţi capacul, se agită timp de 10 secunde, se deschide capacul şi se lasă timp de 5 minute. Se cleteşte bagheta cu apă, după care se poate fi utiliza. Se repetă procesul de activare a baghetei o dată la 2 săptămâni.

Utilizare:

Se pune bagheta într-o sticlă de 500 ml, apoi apă potabilă sau apă minerală plată 400 ml.Se pune capacul, se agită 30 sec. Şi se aşteaptă minim 15- 20 minute înainte de a bea. O sticlă mai plină poate reduce capacitatea de producere a hidrogenului şi deci calităţile antioxidante ale apei. Lăsat să acţioneze o perioadă mai mare de timp (12 ore) produce apă mult mai gustoasă, dulce alcalină. Pentru sticle mai mari pot fi folosite, proporţional, două sau mai multe baghete simultan.

Întreţinere:

Atunci când nu sunt în uz, baghetele trebuie să rămână în apă, nu pot fi lăsate în aer pentru că le afectează durata de viaţă.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Life Med International SRLCabinetul de Terapii Naturiste Nicu Ghergu - unde puteti gasi cele mai eficiente tratamente naturiste, produse si remedii naturale pentru sanatate, frumusete si ingrijirea locuintei. Va punem la dispozitie cel mai mare magazin naturist unde puteti deveni client privilegiat, tot aici puteti beneficia gratuit de consultanta terapeutica naturista. Tratamente naturiste va ofera si urmatoarele servicii: reflexoterapie, masaj terapeutic cu ventuze, masaj japonez roll-out, masaj anticelulitic, masaj ...

18
 1. Bandaj Spate Premium Silver MAGNAWELL


  Bandaj Spate Premium Silver MAGNAWELL - Hernia de disc: Discurile spinale sunt ţesuturi puţin irigate şi drept urmare prezintă semne de uzură de timpuriu. Acest lucru duce la hernie de disc. Soluţiile disponibile sunt: adoptarea unei poziţii speciale a corpului, întărind muşchii spatelui sau, în ultimă istanţă, ...

 2. Bandaj Fata Premium Silver MAGNAWELL


  Bandaj Fata Premium Silver MAGNAWELL - Magneţii echilibrează eliberarea de hormoni din interiorul creierului, de exemplu serotonina şi melatonina responsabili cu ciclul somnului dumneavoastră. Serotonina produce o stare de linişte, fericire şi calm. În plus, magneţii întăresc sistemul imunitar şi luptă contra infecţiilor.

 3. DETOXAMIN Basic Capsule ( Megamin )


  DETOXAMIN Basic Capsule ( Megamin ) - DETOXAMIN -UN VULCAN DE MINERALE !!! Imunitate scazuta Detoxifierea organismului Regleaza pH-ul in sange Prevenirea si impotriva Radicalilor Liberi reactivi Indeparteaza Stresul oxidativ Oboseala si proasta dispozitie Mijloc ...

 4. Megamin activ basic capsule


  Megamin activ basic capsule - MEGAMIN ACTIV este un produs de origine minerală în totalitate. Conţine zeolit, un mineral natural de origine vulcanică, şi dolomit. Caracterizat fizico-chimic, zeolitul este un aluminosilicat hidratat format din baze şi substanţe alcalino-pământoase cu o structură deschisă tridimensională ...

 5. Gel de dus delicios cu piersici si pere Fruity Ziaja


  Gel de dus delicios cu piersici si pere Fruity Ziaja - Gel de dus delicios cu piersici si pere Fruity. Bucura-te de aroma fructata si irezistibila a pielii tale dupa dus! Provitamina B5 si glicerina iti vor hrani pielea, protejand-o impotriva deshidratarii. Un nou motiv de rasfat pentru tine, o aroma delicioasa, dar si o piele mai placuta ...

 6. Gel de dus delicios cu merisor si capsuni salbatice Fruity Ziaja


  Gel de dus delicios cu merisor si capsuni salbatice Fruity Ziaja - Bucurati-va de aroma fructata si irezistibila a pielii tale dupa dus! Provitamina B5 si Glicerina iti vor hrani pielea protejand-o impotriva deshidratarii. Un nou motiv de rasfat pentru tine , o aroma delicioasa , dar si o piele mai placuta la atingere. Producator: Ziaja cod produs ...

Vezi Bagheta pentru restructurarea apei in catalogul online de produse al Life Med International SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Life Med International SRL