Direct la continutul paginii »

Acces T-BoxGalerie foto

Panou de control digital, cu cod saritor, wireless. Memoreaza pana la 100 coduri de utilizator si functioneaza la o distanta de pana la 140m. Desing placut, nu necesita alimentare electrica. Cu T-Box accesul se face prin tastarea codului.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Tritech Group  Automatizari porti si usi garaj, bariere automate, parcari automate si cilindri mobili. Tritech este importator unic autorizat al automatizarilor pentru usi glisante automate Portal P Franta si importator autorizat al automatizarilor BFT Italia. Asiguram distributie la nivel national, instruire tehnica, suport comercial si montaj. Tritech Group este o companie care a reusit in 7 ani de activitate sa detina o semnificativa cota de piata atat la nivel local cat si national pentru sisteme ...

626
 1. Acces Detector Metale RME 1 BT


  Acces Detector Metale RME 1 BT - Detector metale, un canal. Permite accesul autovehiculelor in zone restrictionate in sensul intrare/iesire. Functionare 24V.

 2. Telecomanda Mitto 4


  Telecomanda Mitto 4 - Telecomanda cu patru canale, 12V, cu cod saritor.

 3. Telecomanda Mitto 2


  Telecomanda Mitto 2 - Telecomanda cu doua canale, 12V, cu cod saritor.

 4. Lampa Ray X 24V


  Lampa Ray X 24V - Lampa semnalizare optica. Functionare 24V.

 5. Telecomanda RB


  Telecomanda RB - Intrerupator radio cu patru canale, cod saritor. Montaj aparent pe perete.

 6. Porti Automate Zavor EBP 24V


  Porti Automate Zavor EBP 24V - Zavorul electromagnetic EBP 24V, se recomanda a se instala pentru o maxima securitate a portilor la inchidere. Este compatibil cu orice tip de automatizare pentru porti batante din gama PHOBOS 24V. Transformatorul este inclus.

Vezi Acces T-Box in catalogul online de produse al Tritech Group sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Tritech Group Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: BFT t box; lampa semnalizare optica de panou; Bariere acces parcare si bariere acces pietonal; t box; firma T BOX; t-box;