Direct la continutul paginii »

Acces Detector Metale RME 1 BTGalerie foto

Detector metale, un canal. Permite accesul autovehiculelor in zone restrictionate in sensul intrare/iesire. Functionare 24V.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Tritech Group  Automatizari porti si usi garaj, bariere automate, parcari automate si cilindri mobili. Tritech este importator unic autorizat al automatizarilor pentru usi glisante automate Portal P Franta si importator autorizat al automatizarilor BFT Italia. Asiguram distributie la nivel national, instruire tehnica, suport comercial si montaj. Tritech Group este o companie care a reusit in 7 ani de activitate sa detina o semnificativa cota de piata atat la nivel local cat si national pentru sisteme ...

498
 1. Telecomanda Mitto 4


  Telecomanda Mitto 4 - Telecomanda cu patru canale, 12V, cu cod saritor.

 2. Telecomanda Mitto 2


  Telecomanda Mitto 2 - Telecomanda cu doua canale, 12V, cu cod saritor.

 3. Lampa Ray X 24V


  Lampa Ray X 24V - Lampa semnalizare optica. Functionare 24V.

 4. Telecomanda RB


  Telecomanda RB - Intrerupator radio cu patru canale, cod saritor. Montaj aparent pe perete.

 5. Porti Automate Zavor EBP 24V


  Porti Automate Zavor EBP 24V - Zavorul electromagnetic EBP 24V, se recomanda a se instala pentru o maxima securitate a portilor la inchidere. Este compatibil cu orice tip de automatizare pentru porti batante din gama PHOBOS 24V. Transformatorul este inclus.

 6. Porti Automate Zavor EBP 230V


  Porti Automate Zavor EBP 230V - Zavorul electromagnetic EBP 230V, se recomanda a se instala pentru o maxima securitate a portilor la inchidere. Este compatibil cu orice tip de automatizare pentru porti batante din gama PHOBOS 230V.

Vezi Acces Detector Metale RME 1 BT in catalogul online de produse al Tritech Group sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Tritech Group Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: rme detector metale cu un canal; detectoare metale; porti detectoare metale; DETECTOR METALE; rme 1 bt; RME BT;