Direct la continutul paginii »

Fluid corector EXITONGalerie foto

Fluid corector EXITON. Acest fluid nu lasa umbre la copiere, se usuca rapid. Latime pensula: aproximativ 3 mm. Continut: 20 ml.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

10
 1. Mapa plastic rigida A2, cu elastic pe colturi, EXITON - negru


  Mapa plastic rigida A2, cu elastic pe colturi, EXITON - negru - Mapa plastic color cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format: A2.

 2. Mapa plastic rigida A3, cu elastic pe colturi, EXITON - negru


  Mapa plastic rigida A3, cu elastic pe colturi, EXITON - negru - Mapa plastic color cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format: A3.

 3. Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - orange translucent


  Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - orange translucent - Mapa plastic transparent color cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format : A4 . Material plastic cu striatii.

 4. Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - transparent mat


  Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - transparent mat - Mapa plastic transparent cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format : A4. Material plastic cu striatii.

 5. Mapa birou 44 x 68 cm, cu buzunare laterale, LANDS - negru


  Mapa birou 44 x 68 cm, cu buzunare laterale, LANDS - negru - Mapa pentru birou de culoare neagra. Cu buzunare laterale color. Dimensiuni: 44 x 68 cm.

 6. Mapa birou 41 x 62,5 cm, LANDS - harta lumii/Europa


  Mapa birou 41 x 62,5 cm, LANDS - harta lumii/Europa - Suprafata centrala imprimata este acoperita cu folie transparenta. Scara de la 1-60 mil.; format patrat. Dimensiune: 41 x 62,5 cm.

Vezi Fluid corector EXITON in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL