Direct la continutul paginii »

Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - transparent mat



Galerie foto


Mapa plastic transparent cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi.
Format : A4.
Material plastic cu striatii.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRL



Gutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

22
  1. Mapa birou 44 x 68 cm, cu buzunare laterale, LANDS - negru


    Mapa birou 44 x 68 cm, cu buzunare laterale, LANDS - negru - Mapa pentru birou de culoare neagra. Cu buzunare laterale color. Dimensiuni: 44 x 68 cm.

  2. Mapa birou 41 x 62,5 cm, LANDS - harta lumii/Europa


    Mapa birou 41 x 62,5 cm, LANDS - harta lumii/Europa - Suprafata centrala imprimata este acoperita cu folie transparenta. Scara de la 1-60 mil.; format patrat. Dimensiune: 41 x 62,5 cm.

  3. Mapa cu burduf A4 cu 13 compartimente, inchidere cu arici, EXITON - negru


    Mapa cu burduf A4 cu 13 compartimente, inchidere cu arici, EXITON - negru - Mapa din plastic A4 cu inchidere cu arici. Interior expandabil cu 13 compartimente, etichete pentru index.

  4. Mapa birou 41 x 62,5 cm, LANDS - harta lumii/Europa


    Mapa birou 41 x 62,5 cm, LANDS - harta lumii/Europa - Mapa pentru birou. Suprafata centrala imprimata este acoperita cu folie transparenta. Scara de la 1-65 mil; format rotund. Dimensiune : 41 x 62,5 cm.

  5. Mapa cu burduf A4 cu  8 compartimente, inchidere cu arici, EXITON - negru


    Mapa cu burduf A4 cu 8 compartimente, inchidere cu arici, EXITON - negru - Mapa din plastic A4 cu inchidere cu arici. Interior expandabil cu 8 compartimente, etichete pentru index.

  6. Mapa birou 40 x 53 cm, buretata, LANDS - negru


    Mapa birou 40 x 53 cm, buretata, LANDS - negru - Mapa pentru birou buretata de culoare neagra. Dimensiuni: 53 x 40 cm.





Vezi Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - transparent mat in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL