Direct la continutul paginii »

Portofelul meu virtual

    O parte din serviciile oferite de platforma de afaceri e-oferta.ro sunt furnizate contra cost.

    In dorinta de a asigura o flexibilitate cat mai buna a optiunilor pe care le aveti la dispozitie pentru promovarea produselor si a  serviciilor dumneavoastra am creat un portofel virtual, pe care fiecare utilizator nou il primeste la inregistrare. Si cum nici un portofel nu este bine sa fie oferit gol, portofelul dumneavoastra vine cu 3 Euro cadou (conturile nou create sunt incarcate in decurs de 48 de ore de la activare).

    Banii din portofelul dumneavoastra virtual pot fi folositi pentru a cumpara servicii oferite de platforma de afaceri e-oferta.ro pentru firma dumneavoastra, pentru produsele, serviciile pe care le oferiti sau pentru adresele web pe care le adaugati in baza noastra de date.

    In cazul in care doriti sa promovati o companie sau un produs, sistemul verifica daca aveti sificiente fonduri disponibile. Daca da, va aparea formularul de adaugare corespunzator. In caz contrar, veti fi directionat spre pagina de unde puteti cumpara credit.

Modalitati in care puteti castiga bani in portofelul dumneavoastra virtual:
- Va creati un cont gratuit pe site-ul e-oferta.ro
- Invitati alte persoane sa isi creeze cont pe site, oferindu-le linkul dumneavoastra. Pentru aceasta, puteti sa folositi formularul de trimitere invitatii, din contul dumneavoasta, sau puteti promova link-ul dumneavoastra unic pe forumuri sau in alte medii.
- Furnizati numele dumneavoastra corect si complet la inregistrarea pe site. Este posibil sa primiti credit cadou de ziua dumneavoastra onomastica.
- Furnizati data dumneavoastra de nastere. Este posibil sa primiti credit cadou de ziua dumneavoastra.


Restrictii:
- Nu puteti sa folositi acesti bani pentru a cumpara produsele puse la vanzare de alti utiliztori ai site-ului, fie din sectiunea de produse, fie din alta parte a site-ului.
- Nu puteti transfera creditul primit cadou din portofelul dumneavoastra virtual in portofelul virtual al altui utilizator.
- Nu se poate solicita restituirea creditului din portofelul virtual.

 

Pentru detalii feritoare la modalitatile de promovare disponibile pe site-ul e-oferta.ro, accesati aceasta adresa: http://www.e-oferta.ro/detalii-articol/modalitati-de-promovare.html

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta