Direct la continutul paginii »

Modalitati de promovare

Platforma de afaceri e-oferta.ro pune la dispozitia companiilor din Romania o gama variata de modalitati prin care isi pot promova produsele si serviciile, astfel incat acestea sa ajunga la persoanele interesate de ele.
 

   1. Companie Premium.

Pe e-oferta.ro sunt inscrise un numar foarte mare de companii, din toate colturile tarii si din toate domeniile de activitate. Puteti sa inscrieti in mod gratuit firma dumneavoastra, insa pentru a beneficia de un avantaj competitor fata de companiile concurente aveti posibilitatea de a opta pentru o listare premium a firmei dumneavoastra. O prezentare completa a diferentelor dintre cele doua tipuri de inscriere poate fi accesata pe aceasta pagina http://www.e-oferta.ro/info.php.
          

   2. Produs premium.


Ca si companiile, produsele adaugate pe site-ul e-oferta.ro pot beneficia de listare gratuita sau de listare premium. In urma unei listari premium, produsul dumneavoastra va aparea pe primele locuri in cautarile de pe site si in categoria in care l-ati inscris. De asemenea, pagina pe care este listat va avea un design special gandit pentru maximizarea expunerii produsului si pentru inlesnirea acsiunii de contact din partea clientului. La un produs premium puteti atasa imagini de dimensiuni mai mari, care sa asigure o prezentare cat mai buna produsului dumneavoastra.
 

   3. Produs promovat pe prima pagina

Aceasta modalitate de promovare asigura cea mai mare vizibilitate produselor si companiei dumenavoastra. Practic, produsul dumenavoastra va aparea pe prima pagina a e-oferta.ro, in primul ecran (vizitatorii nu sunt nevoiti sa deruleze pagina in jos pentru a vedea produsul). Aceasta facilitate poate fi folosita si pentru campanii de promovare prin bannere, supunandu-se insa unor conditii speciale. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.
 

   4. Parteneri e-oferta.ro

Sectiunea cu partenerii portalului este prezenta pe toate paginile acestuia, in partea inferioara, pe banda neagra. Pentru ca firma sau produsul dumneavaastra sa apara in acea locatie, va rugam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire in care putem discuta detaliile.
 

   5. Advertoriale.

Editorii e-oferta.ro au posibilitatea de a posta pe site advertoriale pentru produsele sau serviciile pe care le-au incercat si care au lasat o impresie buna asupra lor. Advertorialele se prezinta sub forma unui articol in care sunt prezentate caracteristicile produsului sau serviciului, impreuna cu observatii la adresa acestora. Prin definitie, advertorialele sunt pozitive, adica produsul dumneavoastra nu va fi criticat in ele. Daca un produs sau serviciu este de o calitate indoielnica, nu i se va publica un advertorial.
Un advertorial nu este acelasi lucru cu o recenzie. Pentru a obtine un advertorial referitor la produsele sau serviciile oferite de dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

   6. Bannere.

E-oferta.ro va pune la dispozitie o gama variata de locatii in care puteti plasa bannere, atat in format clasic (gif, jpeg, png, etc.), cat si in format flash sau chiar custom code html sau jaavscript (adica puteti spre exemplu plasa bannere interactive, care sa contina formulare de inregistrare, pe care vizitatorul sa le completeze direct pe e-oferta.ro). Bannerele pot fi targetate dupa locatia in site, perioada cand sa se desfasoare, numarul maxim de afisari sau numarul maxim de click-uri inregistrate. De mentionat ca pentru fiecare banner rulat pe e-oferta.ro aveti disponibile in timp real statistici, in contul dumneavoastra de pe site.

 

Pentru detalii referitoare la modalitatile de promovare in cadrul platformei de afaceri e-oferta.ro, un operator va sta la dispozitie, la Tel: 0762 611 611 sau [email protected]