Direct la continutul paginii »

Adaugarea unei companii Premium

    Pentru adaugarea unei companii pe platforma de afaceri e-oferta.ro trebuie sa aveti in cont gratuit creat pe site si sa va autentificati. In contul dumneavoastra, urmati linkul “Adauga companie”, aflat in meniul lateral-stanga din contul dumneavoastra.

Adaugarea unei companii Premium

    Pe pagina care se deschide puteti observa doua alternative: inscrierea Standard si inscrierea Premium. Alegand optiunea de a inscrie o firma Premium, asigurati acesteia cea mai buna vizibilitate in cadrul platformei de afaceri e-oferta.ro si livrabilitatea mesajului dumneavoastra la cel mia mare numar de persoane interesate.

    Dupa ce alegeti inscrierea Premium va aparea pe pagina un meniu din care puteti alege durata de timp pe care doriti sa va listati compania Premium. In dreptul fiecarei durate este trecut si costul acesteia.

    Daca aveti suficient credit in cont, va aparea formularul de adaugare. In caz contrar, va aparea un mesaj de atentionare, in care vi se vor pune la dispozitie informatiile necesare pentru incarcarea contului.

    Dupa ce apare formularul de adaugare firma, il puteti completa cu detaliile acesteia. Pentru a alege categoriile in care doriti sa fie afisata compania dumneavoastra apasati pe “Adauga Categorii”. Se va deschide o fereastra ce contine formularul de alegere categorii si instructiunile necesare.

    In acest formular puteti adauga o singura imagine pentru galeria foto a companiei dumneavoastra. Restul de imagini vor putea fi adaugate dupa aprobarea firmei. Pentru a modifica sau a adauga elemente intr-o galerie foto a unei firme aprobate, urmati linkul “Modifica / sterge datele companiilor” din meniul lateral ce apare in contul dumneavoastra.
 

Editarea unei companii


    In pagina care se deschide este afisata lista companiilor adaugate de dumneavoastra pe site, atat cele aprobate cat si cele care asteapta inca recenzia administratorului. O firma Premium, acceptata de administrator se va afisa in aceasta lista astfel:

Editarea galeriei foto la o companie premium
    Apasati pe “Galerie Foto” pentru a adauga imagini sau a sterge unele deja existente. In fereastra care se va deschide veti avea toate informatiile necesare efectuarii acestor operatiuni.

    Recomandare: la “Descrierea firmei” scrieti manual textul, utilitand functiile oferite de editor. Evitati sa dati copy-paste de pe un site sau dintr-un document word, deoarece in acest fel se copiaza si alte elemente pe langa textul vizibil, elemente care pot sa activeze sistemul de securitate al platformei, care sa va suspende accesul pe site. De exemplu, puteti adauga din greseala elemente de javascript sau iframe-uri, care nu sunt acceptate de sistem. 

2 comentarii

 1. Peter Zsolt

  Răspunde-i

  15:44,
  26 Februarie 2010

  Comentariu #1
  Afisarea FIRMEI PREMIUM
  In cat timp mi se afiseaza firma premium pe site-ul dmv.??? Am adaugat firma acuma 3 zile si inca n-a fost acceptata de administrator! Un termen? la adaugarea standar ar firmei se mentioneza ca ar fii de 6 zile!!! Sunt instiintat prin e-mail cumva?

 2. Mihai Vinatoru

  Răspunde-i

  18:33,
  26 Februarie 2010

  Comentariu #2
  prezentare aprobata
  salut Peter. Prezentarea ta este pe site. Nu uita, pentru probleme, poti trimite oricand un e-mail catre contact @ e-oferta.ro

Spune parerea ta