Direct la continutul paginii »

Creare cont

    Crearea unui cont pe site-ul http://www.e-oferta.ro este gratuita si dureaza doar cateva minute. Este insa nevoie de indeplinirea acestei formalitati pentru asigurarea functionarii corecte a tuturor facilitatilor oferite de aceasta paltforma. Pentru a va crea un cont trebuie sa completati un mic formular de inregistrare. La acesta se poate ajunge fie direct, accesand linkul http://www.e-oferta.ro/contul-meu/cont-nou.html, fie apasand butonul “Contul Tau” din meniul principal al site-ului.
 
    Sfaturi pentru crearea unui cont:
- alegeti un nume de utilizator usor de retinut, pentru ca il veti folosi de fiecare data cand o sa doriti sa va autentificati pe site, pentru a face diverse modificari. Acest nume de utilizator trebuie sa fie unic la nivel de sistem, astfel incat, daca numele ales de dumneavoastra este deja folosit, nu veti putea sa creati un cont cu el.
- asigurati-va ca adresa de e-mail pe care o folositi la inregistrare este una pe care o verificati in mod constant, pentru ca in ea vor ajunge comenzile primite de la persoanele interesate de produsele sau serviciile pe care le veti posta pe site.
- evitati o parola comuna, ca de exemplu 123456. Parolele sunt stocate criptat in baza noastra de date, astfel incat nimeni nu are acces la ea dupa ce contul a fost creat. Daca uitati parola, o puteti reseta accesand aceasa pagina: http://www.e-oferta.ro/contul-meu/recuperare-parola.html.
- formularul de inregistrare va ofera optiunea de a adauga o imagine profilului dumneavoastra, pentru a creste va credibilitatea. Puteti adauga aceasta iamgine si mai tarziu, dupa crearea contului, intrucat aceasa optiune nu este obligatorie.

    Dupa completarea formularului, verificati adresa de e-mail pe care ati funcizat-o, pentru ca trebuie sa primiti un mesaj automat de confirmare, prin care se verifica faptul ca adresa este corecta si ca va apartine. Pentru a finaliza procesul de inregistrare, urmati inscructiunile din mesajul primit (verificati si in Bulk/Spam daca folositi Yahoo Mail sau Gmail).

2 comentarii

 1. Coldea

  Răspunde-i

  16:59,
  25 Ianuarie 2010

  Comentariu #1
  Paul
  Vreau un cont acum

 2. Mihai Vinatoru

  Răspunde-i

  11:28,
  26 Ianuarie 2010

  Comentariu #2
  urmati instructiunile
  Salut Paul, pentru a crea un cont pe site, urmeaza instructiunile din acest articol.

Spune parerea ta