Direct la continutul paginii »

Adaugarea unei companii Standard

    Pentru adaugarea unei companii pe platforma de afaceri e-oferta.ro trebuie sa aveti in cont gratuit creat pe site si sa va autentificati. In contul dumneavoastra, urmati linkul “Adauga companie”, aflat in meniul lateral-stanga din contul dumneavoastra.

Adaugarea gratuita a unei companii

    Pe pagina care se deschide puteti observa doua alternative: inscrierea Standard si inscrierea Premium. Primul tip de inscriere este gratuit, in timp ce pentru a beneficia de al doilea tip de inscriere trebuie sa platiti o suma de bani, deoarece acesta comporta o serie de avantaje pentru firma dumneavostra.
    In acest articol vom descrie procesul de adaugare a unei companii Standard. Pentru adaugarea unei companii Premium, puteti accesa articolul de ajutor la aceasta adresa: http://www.e-oferta.ro/detalii-articol/adaugarea-unei-companii-premium.html.
    Dupa ce apasati pe tipul de inscriere Standard se va afisa un formular, in care puteti sa completati detaliile firmei pe care doriti sa o adaugati. Pentru a selecta in ce categorii doriti sa apara firma apasati pe “Adauga Categorii”. Se va deschide o fereastra ce contine formularul de alegere categorii si instructiunile necesare.

    Recomandare: la “Descrierea firmei” scrieti manual textul, utilitand functiile oferite de editor. Evitati sa dati copy-paste de pe un site sau dintr-un document word, deoarece in acest fel se copiaza si alte elemente pe langa textul vizibil, elemente care pot sa activeze sistemul de securitate al platformei, care sa va suspende accesul pe site. De exemplu, puteti adauga din greseala elemente de javascript sau iframe-uri, care nu sunt acceptate de sistem.

2 comentarii

 1. ALin

  Răspunde-i

  12:46,
  19 Septembrie 2012

  Comentariu #1
  Nu pot sa adaug companie
  Buna ziua, Incerc sa adaug o companie, introduc toate datele si dupa ce dau \'Salveaza informatii\' nu se intampla nimic, nu primesc nici un mesaj de succes sau fail. Care este problema?

 2. Ionita Catalin

  Răspunde-i

  22:45,
  10 Mai 2013

  Comentariu #2
  Adaugare firma
  Am incercat sa adaug o societate si nu se poate. Va rog sa -mi spuneti de ce.

Spune parerea ta