Direct la continutul paginii »

Suncommunication SRLSunCommunication este o companie noua pe piata romaneasca de sisteme de comunicatii avand ca partener extern liderul mondial in domeniul sistemelor de comunicatii in miniatura.

Domeniul de activitate al firmei este o noutate pentru Romania, SunCommunication adresandu-se segmentului de sisteme de comunicatii miniaturizate.

Produsele comercializate de SunCommunication sunt unele de exceptie in acest domeniu, furnizorul fiind Phonak Communication din Elvetia.

Ofera echipamente wireless de comunicatie sub acoperire pt politie, armata, servicii speciale, servicii de paza si protectie.

Pentru segmentul de piata civil, SunCommunication ofera dispozitive de comunicatie wireless in miniatura pt studiouri (radio, TV, inregistrari), santiere de constructii, aeroporturi.

Se ofera atat servicii de comunicatii "invizibile" cat si de protectie a auzului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Suncommunication SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Suncommunication SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Suncommunication SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.