Direct la continutul paginii »

Spyshop SRLAvand o experienta de peste 4 ani de zile, Sc Spyshop Srl este lider pe piata online din Romania in comertul cu echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare.

Mini DVR portabil Dahua PVR 100 cu 1 canal si o compresie H.264. Rezolutia la inregistrare este de 640 x 480 pixeli si se poate viziona pe display-ul de 3.6 inch. Suporta card SD de maxim 32 GB (poate inregistra 64 ore),

Pereche de walkie talkie ce au o raza de comunicatie de pana la 5 km.Pot inlocui foarte usor telefonul mobil, fiind utile in filaj, constructii, expeditii sportive.

Versiunea "Symmetry Homeland" de software, de Management al Securitatii este conceput pentru a oferi control acces puternic integrat si solutii de management de securitate pentru cei care profita de standardele federaleContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Spyshop SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Spyshop SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Spyshop SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.