Direct la continutul paginii »

Algrup Rom SRLFirma are ca obiect de activitate alimentatia publica, producator si distribuitor de cafea, sistema de alarma, constructii, productie ciuperci, piscicultura, monitorizare obiective, interfoane, automatizari, supraveghere video, vending, servicii.

Societatea ofera sisteme antiefractie si supraveghere pentru autoturisme si cladiri. Compartimentul tehnic, capabil sa asigure consultanta in domeniul sistemelor de protectie, este format din specialisti (ingineri si tehnicieni) ce si-au demonstrat profesionalismul prin instalarea si punerea in functiune cu succes a mai multor sisteme de supraveghere si alarma, �n diferite locatii.

Societatea comerciala ALGRUP PAZA SI PROTECTIE , înfiintata în baza Legii 333/ 2003, cu sediul social în Slatina, str. Cireasovului, nr. 150, bl.15, sc.C, ap.7, jud. Olt, este înmatriculata la Oficiul Registrului comertului cu codul unic 18060188, atribut fiscal R si numar de ordine J 28 / 801 / 2005.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Algrup Rom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Algrup Rom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Algrup Rom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.