Direct la continutul paginii »

Sitma SRLSocietatea Sitma S.R.L. se ocupa in principal de patru mari directii in care poate fi privita siguranta dumneavostra personala, a familiei dumneavoastra, a afacerilor dumneavoastra...

isteme de protectie balistica, unde veti gasi echipamente profesionale de protectie antiglont si antiinjunghiere, casti, vizoare si complet-uri de protectie individuala produse de firme renumite care sunt furnizorii traditionali ai trupelor de interventie speciala ale politiilor si jandarmeriilor din tara noastra si din multe tari ale lumii.

Va oferim de asemenea blindaje clasice sau usoare (tip kevlar), ca si masini blindate pentru transportul valorilor de orice fel.

Sisteme de protectie si siguranta electronice, unde veti gasi sisteme complete de alarma antiefractie, alarma antiincendiu, CCTV-sisteme de televiziune cu circuit inchis, sisteme de voce-date,cod acces, sisteme de alarma perimetrala, ca si o larga gama de automatizari si de circuite electrice de curent slab.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sitma SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sitma SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sitma SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.