Direct la continutul paginii »

Moped 91 Romania SRLBüszkék vagyunk arra, hogy magyar tulajdonú cégként a Moped91 Kft. 2011-ben 20 éves és Európa meghatározó nagykereskedelmi – kizárólag viszonteladókat kiszolgáló - vállalata lett szegmensében.

Személyesen telephelyünkön, kiszállítással a heti rendszeres túrajáratunkkal vagy csomagküldő szolgálaton keresztül 24 órán belül.

A szezon rövidsége miatt a gyors információ áramlás elengedhetetlen, ezért cégünkhöz beérkező új termékekről és akciókról SMS-ben értesítjük partnereinket.
Ez a szolgáltatás nem automatikus, igényelni kell! A szolgáltatást megrendelheti a 24/492-200/ 101,102 melléken, ahol kolléganőink bővebb felvilágosítást adnak.

Cégünk a GLS csomagküldő szolgálattal áll kapcsolatban, a 12:00 óráig beérkező rendeléseket még aznap elküldjük és másnap megérkezik.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Moped 91 Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Moped 91 Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Moped 91 Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.823