Direct la continutul paginii »

Rosan Auto Grup SRLVa oferim: testare si diagnoza, vanzari de piese si accesorii auto, mecanica, directie, schimb ulei, instalatii electrice, aer conditionat, tinichigerie si vopsitorie.

Auto Test este sinonima cu "doctorul masinii tale" - caci pune diagnostic in urma testarii si apoi iti ofera solutia pentru readucerea automobilului la standardele de fabrica sau tuning.

Parteneriatele dezvoltate de Auto Test asigura calitate exceptionala a pieselor si accesoriilor, in timp ce serviciile firmei au fost reconfirmate din primavara 2008.


Auto Test este una din putinele firmele valcene cu vechime in domeniul service-ului auto, recunoscuta fiind in special de clientii din intreaga tara posesori de masini din import.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rosan Auto Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rosan Auto Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rosan Auto Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.095