Direct la continutul paginii »

Rovercom International SRLVa punem la dispozitie: alarme imobil, Sisteme de supraveghere, Alarma auto, Accesorii auto, Sisteme audio, video, Sony, Pioneer, Cobra, Viper, Hornet, Nova, Noster, Sisteme antiefractie, Sisteme antiincendiu.

Specialistii nostri au pregatirea profesionala necesara pentru a interveni pe orice tip de autotutism.

Societatea noastra si-a propus si a reusit inca de la inceput sa vina in intampinarea tuturor nevoilor clientilor sai, oferind solutii competente si la indemana oricui in domeniul Securitate si Divertisment.


In prezent, firma ROVERCOM INTERNATIONAL ofera clientilor sai o gama bogata si completa de servicii astfel: CONSULTANTA , PROIECTARE, INSTALARE, INSTRUIRE, SERVICE GARANTIE SI POSTGARANTIE.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rovercom International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rovercom International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rovercom International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.631