Direct la continutul paginii »

Indraworld SRLSc. IndraWorld Srl este o companie tanara si dinamica, fiind formata din oameni cu vasta experienta in domeniul pe care activam fiind gata sa raspundem si celor mai exigente cererei.

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului.

Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.

Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

In calitate de importator, distribuitor dar si revanzator al produselor TFA Dostmann in magazinul propriu Malvi.ro al gamei variate de: statii meteo, higrometre, termometre, ceasuri de perete, barometre, busole, cronometre, cantare, altimetre, anemometre ne angajam sa oferim calitate Germana la cele mai mici preturi din Romania. Lucram cu produse din stoc, deci putem oferi livrare imediata.

Malvi.ro - Cu siguranta cea mai buna alegere!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Indraworld SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Indraworld SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Indraworld SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.