Direct la continutul paginii »

Live Gsm SRLSuntem o echipa tinara iar valorile noastre sunt caracteristice varstei. Suntem activi, entuziasti, pasionati si in cautare de nou. La fel sunt si clientii nostri. Pasiunea pentru telefonie mobila, pentru noile tehnologii in domeniul comunicatiilor mobile si increderea in potentialul pietei online ne-au determinat sa demaram aceasta activitate.

 
Garantia calitatii
 
Produsele pe care le comercializam sunt noi, cu certificat de calitate si conformitate de la producator. In plus, pentru a fi aproape de clientii nostrii, ne implicam activ pentru rezolvarea oricaror situatii ce pot sa apara in perioada de garantie si post garantie.
 
Profesionalism
 
Puteti conta pe profesionalismul nostru. Avem experianta de peste 8 ani in comercializarea telefoanelor mobile, stim exact cu ce probleme se pot confrunta clientii nostrii si avem solutii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Live Gsm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Live Gsm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Live Gsm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.381Produse

    1. 2