Direct la continutul paginii »

Satinstal Solutions SRLInstalare/montaj antena satelit in Bucuresti si Ilfov. Dupa noi nu mai lucreaza nimeni! Oferim garantie la lucrarile noastre! Avem solutii de vizionare fara abonament! Canale romanesti, engleze, franceze, germane, grecesti, rusesti, italiene, arabe, Digi, Dolce, Focussat, Boom, Acta, NTV+, Sky Uk Italia Deutschland, Nova... Receptoare HD - High Definition, Standart Definition, Linux, cele mai bune solutii. Solutii pentru independenta de orice provider satelit.

 

Solutiile si serviciile noastre

 • Antene satelit: montare / instalare, reglaj. Antene satelit fixe, mobile, multifeed (multi-lnb). Piese. 
 • Receptoare: Globo, Echolite, Kaon, Dreambox etc. Update la softul receptoarelor (patch-uri). 
 • Emulare carduri de acces conditionat pentru receptoare fara cartela. Gratuit mai multe canale codificate. Pachete adulti la liber. 
 • Vizionati gratuit programe romanesti. Pachete romanesti: AKTA(MaxTV), DigiTV, Focussat, BoomTV. 
 • Solutii pentru vizionare pentru mai multi utilizatori care sa foloseasca o singura antena pentru mai multe receptoare. 
 • Solutii pentru blocuri de locuit, moteluri, minihoteluri. Seriozitate, promptitudine si cele mai bune preturi.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Satinstal Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Satinstal Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Satinstal Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.