Direct la continutul paginii »

Evorom Solutions SRLEVOROM SOLUTIONS este o companie specializata in consultanta,comercializarea, executia si punerea in functiune a sistemelor de automatizare si telecomunicatii pentru aplicatii rezidentiale, aplicatii de firma, pina la aplicatii complexe institutionale sau industriale.

Pentru a raspunde unor nevoi reale ale utilizatorilor finali, serviciile oferite au fost completate cu:
Siteme de climatizare si ventilatie
Retele Structurate Voce – Date
Sisteme Anti Incendiu
Sisteme Anti Efractie
Sisteme CCTV Sisteme de ventilatie si climatizare
Sisteme CV

Data fiind cresterea competitiei pe plan intern, conducerea EVOROMSOLUTIONS este convinsa ca, in ultima instanta, calitatea produselor si serviciilor oferita la un pret corect va garanta o crestere sanatoasa a cifrei de afaceri, aprecierea clientilor si respectul concurentei.

Daca in ceea ce priveste produsele comercializate calitatea este certificata de organisme cunoscute, universal acceptate, procesul de imbunatatire a serviciilor prestate este urmarit in continuu, reactiile si observatiile clientilor fiind in permanenta monitorizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Evorom Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Evorom Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Evorom Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.