Direct la continutul paginii »

Laviart SRLAstazi, designerii de interior sunt familiarizati cu detaliile de arhitectura, planurile de detaliu, renovarile de case sau codurile de culoare.

Ca designeri de interior ne ocupam de tot ce se afla in interiorul unui volum (spatiu) – pereti, ferestre, usi, finisaje, texturi, lumini, pardoseli sau mobilier.

Designerii nostri au atat pregatire de specialitate in domeniu cat si experienta necesara furnizarii serviciilor de calitate.

Munca noastra se inspira din discipline variate care includ psihologia mediului inconjurator, arhitectura, design de produs, decoratiuni traditionale (estetica si cosmetica).

Toate aceste elemente, le folosim pentru a dezvolta un spatiu functional, sigur si cu un estetic placut pentru cei care folosesc spatiul respectiv.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Laviart SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Laviart SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Laviart SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.323