Direct la continutul paginii »

Special Garden Design SRLAsa cum numele domeniului nostru, "amenajari gradini mures" arata, SC SPECIAL GARDEN DESIGN SRL este o companie de peisagistica, avand activitatea principala amenajare gradini, curti si spatii verzi, cu alte cuvinte arhitectura peisagera, cu sediul in judetul Mures.

Utilizand serviciile noastre, va garantam ca faceti cea mai buna alegere.

Cunostintele dobandite absolvind universitati in specializarile de horticultura si arhitectura peisagera, si experienta acumulata in domeniu isi pune amprenta in lucrarile noastre de amenajari curti si gradini.

Nu ezitati sa ne cereti ajutorul. Va realizam cele mai frumoase gradini de piatra, despre care putem spune ca au devenit un element de nelipsit dintr-o gradina moderna.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Special Garden Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Special Garden Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Special Garden Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.715