Direct la continutul paginii »

Selgarden SRLLa multe popoare se intalneste numele de Paradis atribuit gradinilor. Termenul defineste plastic atributia lor: repaus, placere, relaxare, ceea ce reprezinta apogeul fericirii omenesti.


Suntem o echipa de profesionisti care iubesc natura si considera ca fiecare spatiu verde nou aparut este o provocare prin care dorinta de a realiza un mediu linistitor, armonios, poate sa creeze o oaza de verdeata in cenusiul stresului cotidian.


Prin existenta lor pe un anumit teritoriu, spatiile verzi imprima acestuia o deosebita valoare decorativa, apreciata prin satisfactia ce o realizeaza omul fata de vegetatia arborescenta, arbustiva, floricola ori ierbacee care da impresia unui lucru bine organizat si se subordoneaza in mod armonios intregului, pentru a pune in evidenta frumusetea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Selgarden SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Selgarden SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Selgarden SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.166