Direct la continutul paginii »

Ivatours SRLDaca vreti sa vizitati Sicilia va recomandam sa o faceti in perioada cand se desfasoara celebrul carnaval din Acireale. Carnavalul a fost initial o sarbatoare catolica celebrata cu doua zile inainte de Miercurea Cenusii, inceputul Postului Mare.

Carnavalul era ultima ocazie de a petrece pana la Paste. Datorita faptului ca data serbarii Pastelui se schimba in fiecare an, Miercurea Cenusii poate fi oricand intre 4 Februarie si 10 Martie. Festivalul, larg raspandit in toata lumea, include parade, costume colorate si multe festivitati.


De-a lungul timpului, acesta insula i-a atras pe cartaginezi, romani, greci, vandali, arabi, normanzi, spanioli, francezi.

Invadatorii Siciliei au lasat insulei o extraordinara mostenire: teatrele de la Siracusa si Taormina, impozantele temple de la Agrigento si Sagesta, superbele mozaicuri din Piazza Armenia, stilul arhitectural cu influente maure sau maiestuosul stil arhitectural, mostenire ce se poate vedea cel mai bine la catedralele Monreale si Cefalu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ivatours SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ivatours SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ivatours SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.526