Direct la continutul paginii »

INFOmass SRLNFOmass este o companie independentă, fiind la ora actuala principala firma specializată în domeniul sondajelor de opinie şi studiilor de piaţă din estul Romaniei.

  • acoperire nationala atat urban cat si rural
  • o baza moderna de stocare si prelucrare a datelor
  • peste 100 de cercetari la nivel local, regional si national
  • peste 250 de operatori de teren si colaboratori
  • o echipa specializata de analisti cu peste 10 ani vechime

Principala caracteristica… calitatea informatiei

Ce inseamna o informatie de calitate? Noi spunem ca este acea informatie care va este intradevar utila, acea informatie care va ajuta sa luati cele mai bune decizii si care constituie suportul oricarei reusite. INFOmass a investit mereu în tehnologie şi în cea mai bună metodologie pentru acuratetea datelor, reprezentativitatea şi utilitatea lor, într-un cuvânt, pentru informaţia de calitate.

Echipa INFOmass Organizatia are în componenta o echipa interdisciplinara de sociologi, economisti, politologi si informaticieni, o retea nationala de operatori de teren si dispune de o baza moderna de stocare si prelucrare a datelor. Activitatea este organizata pe 4 departamente distincte: departamentul studii si cercetari de piata, departamentul cercetari sociale si politice, departamentul IT si resurse umane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale INFOmass SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre INFOmass SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii INFOmass SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
INFOmass SRL


40.686