Direct la continutul paginii »

Global Recruting SRLEurozone-jobs este un departament al S.C Global Recruting care are ca targhet in special locurile de munca in zona Euro.

GLOBAL RECRUTING va ajuta sa va gasiti un job cat mai repede posibil tot ce este necesar din partea dvs. este sa va creati un cont de utilizator si sa aplicati direct la locul de munca dorit. Din contul dvs. va puteti completa Cv-ul in limba romana sau engleza si puteti aplicala un numar nelimitat de locuri de munca in vederea angajarii dvs. Tot in contul dvs. va puteti selecta domeniile din care vreti sa primiti oferte pe email pentru a micsora timpul de cautare al unui anumit tip de job. Aplica acum la ofertele de munca vacante !!!!

Global Recruting ofera companiilor ce doresc sa-si mareasca personalul un sistem de recrutare online intuitiv si simplu de folosit. Dupa ce va creati un cont de utilizator puteti adauga un numar nelimitat de locuri de munca pe site si puteti primi CV-uri direct in contul dvs. De fiecare data cand un CV ajunge in contul dvs. veti fi anuntat cu un email.Posteaza GRATUIT locuri de munca in Romania sau in STRAINATATE, selecteaza CV-uri din baza noastra de date ! Creaza un cont de Companie si publica anunturile tale GRATUIT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Global Recruting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Global Recruting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Global Recruting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.209Produse

    1. 2