Direct la continutul paginii »

Imperius First SRLPentru ca suntem mai mult decat o scoala de dans, pe parcursul lunilor petrecute impreuna s-au legat multe prietenii, relatii de afaceri, si datorita faptului ca nu ne-am limitat la orele de curs.

Pe langa participarea la evenimentele legate de salsa gen festivaluri petreceri cu tematica, s-au organizat in cadrul scolii propriile evenimente sau iesiri: pescuit, aniversari zile de nastere,iesiri la munte sau mare, bowling, jocuri de grup.

Eu sunt instructor din 2004 si recunosc ca mi-au absolvit cursurile de salsa, bachata, merengue cha cha si zouk in special oameni tineri. Din 2009 mi-am propus sa insuflu pasiunea pentru dansuri latino si celor “trecuti de o anumita varsta”.

De ce ? pentru ca am dansat si in alte tari care au mai mult sau mai putin cultura dansului latino si m-a frapat faptul ca acolo se danseaza salsa indiferent de varsta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Imperius First SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Imperius First SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Imperius First SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.683