Direct la continutul paginii »

Sandra Gold Events SRLSandra Gold Events se va ocupa de fiecare aspect al nunţii dumneavoastră, pentru a asigura buna desfăşurare şi pentru a fi siguri că totul va ieşi cum v-aţi dorit.

Sandra Gold Events se va ocupa de fiecare aspect al nunţii dumneavoastră, pentru a asigura buna desfăşurare şi pentru a fi siguri că totul va ieşi cum v-aţi dorit.

Lansată sub formula “Pentru Momente Unice”, Sandra Gold Events se dezvoltă zi de zi pentru ca voi să beneficiaţi de serviciile de calitate de care aveţi nevoie, iar evenimentele voastre să fie într-adevăr unice

Viaţa cotidiană plină de responsabilităţi personale şi profesionale face organizarea unei nunţi "de vis" foarte dificilă. Detaliile pot scăpa unui ochi nepregătit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sandra Gold Events SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sandra Gold Events SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sandra Gold Events SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.585