Direct la continutul paginii »

Smiley SRLIncercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.

Smiley S.R.L, a fost fondata in 2002 in Targu Mures, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

In compania Smiley S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Compania Smiley S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca prelucrare fotografica digitala, comercializare camere foto digitale si video, filme, huse camere video. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Smiley SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Smiley SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Smiley SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.