Direct la continutul paginii »

Grima Project SRLGrima Project va consiliaza in adoptarea sistemelor noi de intretinere a bovinelor, care trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte principale: libertatea de miscare, contactul permanent cu atmosfera, protectia impotriva vantului si a ploii, zone de odihna confortabile si posibilitatea alegerii libere a locului de odihna.

O ferma de vaci care respecta standardele UE atat privitoare la proiectarea si dotarea acesteia cat si in ceea ce priveste conditiile adecvate de crestere a vacilor, reprezinta elemente sigure ale unei afaceri rentabile.

Specialisti in domeniul zootehnic, cu o experienta de peste 30 de ani, Grima Project se angajeaza in oferirea solutiilor cele mai bune si mai potrivite calitativ pentru infiintarea de ferme viabile care au in prim plan bunastarea animalelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grima Project SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Grima Project SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grima Project SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.919