Direct la continutul paginii »

Rodax Impex SRLInca de la infiintare S.C. Rodax Impex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

In cadrul companiei se desfasoara activitati specifice de instruire si formare profesionala,toate produsele si serviciile sunt controlate si evaluate conform planului de management.

Principalele produse si servicii pe care compania le ofera: cercetare si proiectare pentru masini de ambalat, pentru instrumentar chirurgical, productie masini de ambalat pentru industria alimentara, executie mobilier din inox pentru industria alimentara (mese, carucioare, rafturi, suporturi, vitrine, carlige carne, etc.), executie mobilier din inox pentru spitale (paturi de consultatie, mese, carucioare, dulapuri si polite), proiectare si executie balustrade interioare si exterioare, porti automatizate, decoratiuni din inox, executie utilaje pentru apiculturaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rodax Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rodax Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rodax Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.