Direct la continutul paginii »

Flamexim.com SRLDistribuitor exclusiv de produse profesionale pentru unghii perfecte prin metoda manichiura permanenta cu produsele BEAUTY SENSAS ,Made in Canada .

Acesta metoda de manichiura este cel mai nou rezultat al tehnologiei de varf din S.U.A si Canada. Aceste geluri nu necesita lampa UV,nu au efecte secundare asupra unghiei ,iar modul de aplicare este mult mai rapid si usor comparative cu tehnicile existente pana in present pe piata .

PERMANENT DE GENE este o tehnica nou prin care se obtine o ondulatie perfecta a genelor timp de 3 luni. Confera volum genelor si stralucire ochilor.

Gelurile pe baza de rasina se aplica atat pe unghia naturala cat si unghia falsa si pot fi indepartate prin dizolvare .Aceasta metoda de infrumusetare a unghiilor nu necesita investitii deosebite .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Flamexim.com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Flamexim.com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Flamexim.com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.800