Direct la continutul paginii »

North Detectives SRLNorth Invest Company este printre primele firme cu domeniu de activitate RECUPERARI CREANTE, cu bune rezultate practice datorate unei bune cunoasteri a economiei romanesti.

Acestea cat si studiile efectuate in alte tari europene unde aceasta activitate si-a dovedit eficienta si rentabilitatea ne confera siguranta desfasurarii in conditii profesioniste a activitatii.

Aceasta activitate noua in Romania initiata de firma noastra, prezinta un deosebit interes. Piata (Bursa) creantelor din Romania este atractiva prin noutatea domeniului recuperarii acestora care permite extinderea rapida la nivel national. Piata creantelor este strans legata de activitatile financiare de tip leasing si creditari care in ultimii ani au inregistrat o crestere semnificativa in Romania.


Obiectul de activitate al firmei, RECUPERARI CREANTEContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale North Detectives SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre North Detectives SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii North Detectives SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

30.606