Direct la continutul paginii »

Isidora Serv Prod SRLCu o suprafata imprejmuita de peste 2000 mp, pensiunea dispune de 10 locuri de cazare, restaurant, bar cu terasa acoperita, parcare betonata, spatii verzi amenajate profesional.

Va invitam la un sejur cat mai placut in aceste locuri incarcate de istorie, intr-un peisaj mirific, in linistea serilor de munte....

Incadrata la categoria 2 margarete, Pensiunea Isidora este plasata intr-o zona linistita, aflata la 200 de metri de Manastirea Putna, la drumul principal.

Poate fi destinatia dvs. de cazare pe inserat, dupa ce ati parcurs circuitul manastirilor din Bucovina, Manastirea Putna fiind cea mai nordica dintre ele, sau poate reprezenta locatia unui sejur de neuitat, pe aceste meleaguri moldovenesti...Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Isidora Serv Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Isidora Serv Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Isidora Serv Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

30.920