Direct la continutul paginii »

New Albif Group SRLCompania ofera produse de uz casnic, articole de bucatarie, produse electrocasnice, electronice, cadouri, decoratiuni, incaltaminte, imbracaminte si articole sportive.

Viziunea companiei promoveaza calitatea, inovatia si dinamismul in oferirea de solutii convenabile pentru casa si bucatarie.

O companie inovatoare, receptiva la tendintele pietei, ce imbunatateste si adopta cele mai noi tendinte globale în bucatarie, BERGNER ofera produse dinamice cu design inovator, fiabile, si de o calitate excelenta.

Evolutia dinamica a permis companiei sa devina importator direct, ceea ce a dus la extinderea gamei de produse comercializate in magazine proprii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale New Albif Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre New Albif Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii New Albif Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.014