Direct la continutul paginii »

Carotare beton SRLFirma cu experienta pe piata ofera servicii de carotare beton, taiere beton si ofera servicii pentru carotare in orice material pentru realizare gaura hota.

Executam lucrari de carotare beton in Bucuresti si in Ilfov (dar in functie de anvergura lucrarii solicitate ne putem deplasa si in alte localitati mai indepartate).

Avem personal cu experienta ce foloseste doar masinarii performante de cea mai buna calitate (HILTI), de ultima generatie cu comsumabile de calitate (discuri diamantate sau cu fir diamantat).

Oferim servicii de gaurire in unghi sau in spatii greu accesibile. Pe site-ul nostru veti gasi oferta completa alaturi de preturi si alte avantaje ale firmei noastre.

Preturi incepand de la 70 Ron pentru carotare in beton sau gaura hota. Daca aveti alte nelamuriri, intrebari sau doriti o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/7 prin intermediul site-ului nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carotare beton SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Carotare beton SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carotare beton SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.