Direct la continutul paginii »

Alex Creativ SRLFirma Alex Creativ comercializeaza pe piata din Romania detergenti de o calitate superioara la standardele si cerintele UE.

Acoperim o gama larga de oferte de produse ce pot satisface si cele mai dure cerinte in domeniul curateniei. Comercializam detergenti precum: detergenti pentru pardoseli, detergenti pentru orice fel de murdarie pe ziduri sau pereti de toalete, sapun lichid, decerant, dar si toata gama de detergenti auto si spuma activa fara frecare.

Toate produsele noastre sunt fara fosfati si sunt de cea mai inalta calitate. Pentru cei interesati de oferta noastra nu ezitati sa vizitati situl nostru detergentiecologici.ro. Pentru cei care doresc o colaborare pe baza de contract va stam la dispozitie cu oferte foarte convenabile la cele mai mici preturi de pe piata din Romania NU ezitati sa ne contactati

Conditii de lucru la standarde europene, seriozitate, promptitudine, calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alex Creativ SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alex Creativ SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alex Creativ SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.765Produse

    1. 2