Direct la continutul paginii »

All for cleaning process SRLDistribuitor de detergenti profesionali marca Dreiturm Germania. Detergenti sanitari, detergenti pentru geamuri, detergenti pentru toate tipurile de pardoseli, detergenti pentru curatari grele, decapanti, detergenti pentru bucatarie si industria alimentara, ceruri si lacuri ecologice, detergenti pentru masini automate de curatat, produse speciale pentru scoaterea petelor, odorizante, lavete, paduri. Masini de curatat automate, monodiscuri, aspiratoare marca Columbus Germania.
 
ALL FOR CLEANING PROCESS – reprezentant unic al firmelor germane
DREITURM GmbH –  DETERGENŢI EFICIENŢI PENTRU OAMENI INTELIGENŢI!
 
Fabrică cu tradiţie din 1825, pentru detergenţi şi soluţii profesionale eficiente pentru toate tipurile de curăţenie
 
Soluţii concentrate pentru spălat orice tip de pardoseli, detergenţi pentru curăţări grele, ceruri, emulsii, lacuri ecologice pentru pardoseli, detergenţi pentru maşini automate de curăţat, detergenţi universali pentru curăţat mobilă sau geamuri, detergenţi pentru zone sanitare, soluţii profesionale pentru spălat covoare/mochete, detergenţi pentru bucătării, dezinfectanţi, produse odorizante, săpun lichid şi dozatoare, produse speciale de scos petele, produse de igienă.
 
HAAGA KEHRSYSTEME GmbH  - maşini de măturat, maşini de deszăpezire
Măturatori performante fără concurenţă, container de mare capacitate, sistem cu 2 perii garantat 2 ani, uşor de manipulat, sistem de transmisie fără curea, mătură orice: frunze uscate şi umede, nisip, doze de bere. Preţurile cele mai mici din UE pentru măturători
 
Diverse tipuri de maturatori, adecvate pentru curţi, trotuare, străzi, parcuri, hale industriale.
 
COLUMBUS REINIGUNSMACHINEN  GmbH – ECHIPAMENTE PE VIATA
Producător de echipamente profesionale pentru curăţenie de peste 100 de ani, utilaje eficiente, rezistente, durabile
 
Aspiratoare umed/uscat, aspiratoare verticale, cu bătător, maşini automate de curăţat pardoseli, maşini monodisc pentru operaţii complexe de spălat, curăţat, lustruit, şlefuit, ceruit, cristalizat suprafeţe sau pentru şamponat covoare, maşini de injecţie extracţie pentu spalat covoare.
 
ALL FOR CLEANING PROCESS distribuie la preţuri foarte convenabile
- lavete de microfibră de diverse texturi şi culori
- paduri (toate dimensiunile şi toate culorile)  paduri speciale pentru cristalizări şi alte tratamente
- piese de schimb pentru maşini de curăţenie, saci aspirator

- hârtie igienică, şervetele , prosoape hârtie, hârtie industrială Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale All for cleaning process SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre All for cleaning process SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii All for cleaning process SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.