Direct la continutul paginii »

Far Infra SRLSC Far Infra SRL este o firma din Arad România, infiintata in anul 2010 cu scopul de a promova  un nou sistem revolutionar de incalzire prin pardoseala a incaperilor, bazat pe folia termica infrarosie.
 
La sfârsitul anului 2010 am obtinut exclusivitate pentru importul si distributia  foliei de incalzire pardoseala cu raze infrarosii marca Hot-Film, produs de Korea Heating Co., Ltd.
 
Acest sistem de incalzire prin pardoseala foloseste beneficiile sistemului traditional coreean de incalzire (ONDOL). in Coreea de Sud peste 90% din case au acest tip de incalzire prin pardoseala. "Ondol" - cuvântul inseamna piatra calda.
 
Este iubit de catre straini, precum si de coreeni si varianta Hot-Film de la Korea-Heating este la nivelul etalonului mondial al sistemelor de incalzire moderne.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Far Infra SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Far Infra SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Far Infra SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.