Direct la continutul paginii »

Sprint-mol SRLIncepand din 1989 Paradox Security Systems cu sediul principal in Canada, vinde si distribuie sistemele sale in peste 100 de tari. Produsele companiei sunt printre cele mai competitive si performante din lume, fiind instalate incepand de la locuinte pana la marile corporatii.

In fiecare faza de productie este combinata calitatea cu inovatia, fiecare produs in parte trecand print-un riguros control de calitate.

Principalele familii de produse sunt : ESPRIT, SPECTRA, DIGIPLEX si MAGELLAN, acesta din urma fiind bazata pe tehnologia wireless fara fir. In afara de acestea mai putem oferi o gama larga de detectoare de miscare si alte acesorii, inclusiv software.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sprint-mol SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sprint-mol SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sprint-mol SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.242